Cara Hack Facebook Paling Senang !

Siapa lah tak ade facebook zaman sekarang ni ?
Kalau nak tahu facebook ni sangat merbahaya ok ?
dah ramai da kawan kawan aku yang akaun die kene hack
ade yang lupa nak logout, 
pastu kawan kawan yang tak bertanggungjawab pergi hack FB die
pastu update status bukan bukan.
*xpatut xpatut.


Lepas kene hack,
1001 perasaan datang
marah lah, sakit hati, rase mcm nak sepak2 je sape yang hack FB die tu .
*padahal salah sendiri, lupa nak logout lagi, sape suruh .

bukan susah pun nak logout ..
Bayang lah ..
Kalau 4juta kawan facebook korang bace status korang yang bukan2 tu .
Padahal bukan korang pun buat status tu kan?
MALU beb !


Sabar ok ?
ni hah aku ade penyelesaian .
cara nak balas dendam
nak hack facebook org lain tanpa di ketahui.
comform
tak de sape2 tahu yang korang hack fesbuk die
lagi2 facebook orang yang mendajalkan kite tu.
Nah..
mula2 sekali..
Cari link target korang itu ..


Dah copy?
P/s : Kepada yang tak tahu nak copy cmne;
tekan Ctrl + A , 
pastu Ctrl + C
atau rightclick + copy.
*sengal la sape tak tahu tu :P


dah?
Ok . sekarang bukak new tab.


then,
sekarang paste kan ( Ctrl + V )
link tadi kat new tab korang.
pastu tekan Enter.


sekarang,
target korang dah ade kat new window
so mcm selamat sikit la nak buat dajal2 ni .



Dah? Next, 
right click kat mana mana ruang dekat mangsa korang tu.
dah right click,
nanti kuar la bende alah mcm kat bwh ni .


Dah kua mcm atas?
next,
g dekat print.
pastu print la seberapa banyak salinan yang korang nak .
di cadangkan untuk print colour la .


da siap print,
dah boleh la 
hack FB target korang tu.

lihat contoh gambar di bawah :


hah. kan itu dah kene hack.
comform tak akan ade siapa siapa tahu kerja korang ni
dijamin selamat.
ngeh :P

kata kata pujangga :
sekali lagi buang masa korang je bace entri aku yang tak berguna ni. HAHA.


P/s : HAHAHAA ! :D 100% copy . Jangan mara aku plak, mara tuan belog >NIE<
Sengal betul . Hahah .
Takde idea nak update belog ni. So, copy promote entry orang je laa . Hehehee :D


23 Comment[s]:

أيمان كون

haha..ingatkan hal serius nie :P..kwn di rumah sy dah bnyak kena hack ngam roomate sndiri akibat x ingat logout..hehe..selain print ada cara yg lebih baik cube pilih yg "inspect element" tu pas tu modified status tu jadi "PANAS" ckit hehehe

Yasmin Aris II

Aiman : Amboii, awk hacker ek? Haha :P

Hanis Syazana

Haha. Ingat ke betol tadi ! haha

Yasmin Aris II

Hahah . jgn hack2 , xbaik :P

ezzamalik

pergh memang terbaik,sanggup baca sampai habis,tapi bila datanng time print eh peik dah ni,hahahaha
thumbs up!

Yasmin Aris II

HAHA . kite pun terkena jugak ! saje balas dendam kat korang :P

[wani_mn]

ya allah... sabarkanlah hati... GERAAAMMM sebab dah banyak buang masa tahu. haha. baru ingat nak hack secret admire.

nurul ezzatie zulkarnain

tag awak kat cni .

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-tambah-follower-bersama-mr.html

Izz Faizah

hahahaa..sabo je le ye...btol3...jgn hack org..tak elok..

*npe sye bce smpai habis ye entri ni? haha

Yasmin Aris II

Hehehehe

Princess Syazliyana

tk nk kwn :P
tpi da tau da ni mesti joking je, tpi layan jugak >.<
haish,cm ne nk tau nie,nk hack fb org nie ! tk pe , tk pe,

Yasmin Aris II

Alaa. jgn laa . Hihi ^.^
nnt next entry kite aja :P
alahaii , ramainye suke jadi hacker ni . hahah .
Xpatut , xpatut :P

smilenajah93

haha ~~ baru je terfikir.. biar betul si yasmin nie nak ajar hack2 nie .. huuhuh ~

FarahMajdiah

IGTKAN BTOL2 TDI..HEHEHEEEE.

Sofia MochAifos

Lurus bendul betullah aku ni sampai mati2 percaya cakap Kak Min ni ...

Aisyahhhhh

Halamak ! Ingat betul, hahaha :D terbaik punye entry ahhh ! THUMBS UP :)

Naruto Handsome

mati2 ingat hacked btul2 . hehe :)

sHiMi sHinHae~

haiyaa ,ingt kan betul ..khusyuk baca ni !haha dah smpai kt print ..da rsa lain mcm da ~~rupa2 nyaaa ~~haha

Mohd Nasharudeen

alalala, puas hati sngt, cara hack ni la paling berkesan, lepas print, share kat skolah, huahahaha~~~

mushroom farah

adeh..ingt betul-betul..hahaha

zana

singgah

ɱąȥȵɉȥąɧąȥЩąȵɉ

sumpah sengal gila.... hahaha

Tanpa Nama

hahaha.. senng nyerr...